Добрий день. Я хочу купити дитині планшет, але не знаю який обрати. Можливо, ви можете підказати, який краще вибрати?
Бюджет у нас невеликий, до 15 000 гривень. Але сподіваюсь, можна вибрати гаджет гарної якості.
Вибираю планшет
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12023-03-06 23:37:32
Поделиться22023-03-06 23:59:54
Які вимоги у вас є до планшету? Планшет для навчання, для ігор чи інших потреб? Уточніть, будь ласка. Тоді буде простіше давати рекомендації щодо конкретних варіантів.
Поделиться32023-03-07 00:03:39
Які вимоги у вас є до планшету? Планшет для навчання, для ігор чи інших потреб? Уточніть, будь ласка. Тоді буде простіше давати рекомендації щодо конкретних варіантів.
Я хочу купити планшет для моєї дитини, яка хоче використовувати його для навчання. Які параметри я повинен врахувати при виборі планшета? Буду вдячний за допомогу.
Поделиться42023-03-07 00:13:08
Для дитини, яка використовує планшет для навчання, вам потрібно вибрати планшет з достатньою величиною екрану, щоб було зручно працювати з додатками та іншими навчальними ресурсами. Також важливо звернути увагу на продуктивність планшета, щоб запускати додатки швидко та без затримок.
Я рекомендую інтернет магазин Жжук, де є великий вибір планшетів https://zhuk.ua/planshety/ різних брендів та моделей. Якщо вам потрібен доступний планшет з достатньою продуктивністю, ви можете розглянути моделі від брендів, таких як Samsung або Lenovo.