Форум для подростков

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум для подростков » Твои интересы » Біль у горлі


Біль у горлі

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

У мене рідко болить горло, але коли вже з’являється першіння, то за ним дуже скоро не тільки боляче слину ковтати а й голос сідає. Розкажіть як позбутися болю в горлі не чекаючи наслідків? Що діє конкретно у вашому випадку?

0

2

Привіт. Я дуже легко застуджую горло, тому для мене дуже довго було складним завданням знайти спосіб, що буде діяти безвідмовно. Для початку варто розібратися чому з’явився біль у горлі, це застуда, алергія, або я пошкодив слизову горла коли їв багато гострих і гарячих страв. І тільки тоді можна починати лікування, бо погодься для кожної ситуації воно різне. Тому вам краще прочитати цю статтю https://www.05366.com.ua/news/3075580/s … olit-gorlo  щоб самостійно визначити причини больових відчуттів і методи їх лікування.

0

3

Я теж часто стикаюся з болем в горлі і розумію, як це неприємно. Зазвичай, я п’ю гарячий чай з медом та лимоном, гаряче молоко з медом, розчиняю в роті таблетки з ехінацеєю або смужки для горла. Але, якщо біль в горлі зберігається довше, я звертаюся до фахівців з https://samborsky-lor.kyiv.ua/ Тут ви можете отримати якісну допомогу та консультацію від професіоналів у лікуванні гортані, носа та вух. Вони виявлять причину болю в горлі та підіберуть необхідні препарати. Тож раджу не затягувати і записатися на консультацію до лікаря.

0

4

Ангилексом пшикаю

0

5

Вопос горла и мне актуален сейчас. Меня часто боли в горле беспокоят в последнее время.

0

6

Как полоскать горло: ответы на самые популярные вопросы https://www.0532.ua/list/447174 могу вам поекомендовать почитать. Я всегда стараюсь ознакомиться с проблемой изнутри, чтоб наверняка знать, как лечить и тем более, когда это касается моего здоровья.

0


Вы здесь » Форум для подростков » Твои интересы » Біль у горлі


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz