Привіт! Нам зараз необхідно закупити деяке с/г обладнання . Потрібно в Україну доставити, ще б і пошвидше.
Хто дасть координати хорошого інтернет ресурсу в Україні, де можна глянути на сільськогосподарську техніку в широкому асортименті?
Сільськогосподарська техніка
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-09-27 10:20:03
Поделиться22022-09-27 10:24:14
Можу поцікавитись у свого товариша, який давно займається закупівлею сільськогосподарської техніки для агрокомплексу, в якому працює. Може щось підкаже... Напишу тоді вам. Добре?
Поделиться32022-09-27 10:31:58
Можу поцікавитись у свого товариша, який давно займається закупівлею сільськогосподарської техніки для агрокомплексу, в якому працює. Може щось підкаже... Напишу тоді вам. Добре?
О, буду вам дуже вдячний за допомогу в цьому питанні. Дуже важливо, щоб рекомендації були саме з досвіду. Напишіть, будь ласка, коли буде інформація.
Поделиться42022-09-27 10:35:47
Добрий день. Нещодавно теж займався пошуком та вибором такої техніки. Мені радили хороший сайт з пропозиціями по техніці для сільського господарства. Ми вже замовили через них деякі запчастини до техніки. У них в агрономічному напрямку реально можна знайти будь-що. Справді хороший.
Agriline Україна https://agriline.ua/ - це такий спеціалізований онлайн майданчик з продажу сільськогосподарської техніки, обладнання і запчастин. Платформа безпечна як для продавців техніки, так і для покупців. Перевірено на власному досвіді замовлень. Тому можу радити вам, з впевненістю в надійності даного порталу.
Отредактировано Kooker (2022-09-27 10:37:18)