Форум для подростков

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум для подростков » Твои интересы » Робот-пилосос


Робот-пилосос

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Можливо, у когось є досвід у виборі робота-пилососа? Ось думаю собі взяти, тому що ганяти по дому з ручним взагалі немає часу. А потім сумніваюся в тому, чи зможе він дійсно якісно прибирати?

0

2

Дивіться завжди уважно на потужність, якщо у вас є килим і він великий, тоді точно потужні пилососи з великою силою всмоктування. Інакше він просто не візьме все те сміття, яке всередині килима буде. Збере тільки згори його і все.

0

3

Купив собі робот, не пошкодував. Такі пилососи оснащені легким та містким пластиковим резервуаром. Прибирання з ним проходить легко та швидко. Доводиться чистити контейнер частіше, ніж звичайно, але при цьому у нього і тяга краще.

0

4

Як на мене, то робот-пилосос-це порятунок! Пили по мінімуму буде, такі безмішкові пилососи, це знахідка!
У Фокстроті можете глянути. Вони реально дорогі, ті які йдуть із фільтрами неро, але їм зносу немає. Працюють вільно по 6-10 років. За нормального до них відношення.
Наприклад ті ж електролюкс пилососи працюють і по 15 років вільно у людей. Потрібно вибирати перевірених брендів робот-пилосос  https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/roboti_pilesosi.html я ось тут рекомендую це зробити. Вибiр великий.

0


Вы здесь » Форум для подростков » Твои интересы » Робот-пилосос


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz