У мого чоловіка незабаром ювілей, хочу йому на день народження подарувати якийсь букет. Я ніколи не дарувала квіти чоловікам тому мені потрібна ваша допомога, підкажіть що можна подарувати сильному полу.
Букет для чоловіка на ювілей
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-05-04 10:17:16
Можна собрати спеціальний чоловічий букет, до якого входять ковбаси, пляшка горілки, огірок, перчик та багато іншого. Мені такий букет дружина дарувала на день народження, тільки де вона купувала я поняття не маю.
Поделиться32022-05-04 10:21:10
У мене немає бажання купувати чоловікові букет в який входять ковбаски і горілка, мені потрібен просто звичайний букет квітів, просто не знаю що краще дарувати, може хризантеми або троянди, це важке для мене питання.
Поделиться42022-05-04 10:35:27
У мого чоловіка незабаром ювілей, хочу йому на день народження подарувати якийсь букет. Я ніколи не дарувала квіти чоловікам тому мені потрібна ваша допомога, підкажіть що можна подарувати сильному полу.
Мне известен один Львовский цветочный интернет магазин, в котором я покупал мужской букет https://kvitna.ua/collection/bouquets-for-men , вот на этом сайте есть широкий ассортимент, ну выбирайте уже дальше по своему вкусу, тут я вас не советчик. Могу только предложить обратить внимание на букет екзотичні ягоди, именно такой я покупал для брата.
Так в основном заказываю цветы для своей девушки, есть большой ассортимент разных видов роз, заказывал эустомы, тюльпаны, пионы и много другое, впрочем жалоб у меня нет, буду рад если оказался полезным.