Форум для подростков

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум для подростков » Проблемы?! » Шукаю невеликий морозильний шкаф для кафе


Шукаю невеликий морозильний шкаф для кафе

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Доброго всім дня! Допомогаю тотові, у нього невелике кафе перед морським узбережжям. І він планує розширити меню свіжими морепродуктами та десертами, які потребують довготривалого зберігання при низьких температурах. Мене попросили знайти в інтернеті морозильний шкаф, який найкраще підійде для таких потреб, враховуючи обмежений простір у кафе. Зізнаюся, що в цьому питанні я не розбираюся. Може підкажете, де їх можна подивитися?

0

2

Я - власниця невеликої пекарні на околиці міста. Зіштовхнулася з необхідністю зберігання великої кількості напівфабрикатів та інгредієнтів, щоб забезпечити свіжість продукції та розширити асортимент випічки. Після довгих пошуків я знайшов сайт компанії «Enjoy-Trade», де мене вразив широкий вибір професійного обладнання для кафе, ресторанів і пекарень за дуже привабливими цінами.
Після консультації з менеджером enjoy-trade.com.ua, я придбала морозильний шкаф, який ідеально підійшов для потреб моєї пекарні. Доставка була здійснена дуже швидко, і якість обладнання повністю виправдала мої очікування. Морозильний шкаф дозволив ефективно організувати процес зберігання продуктів, забезпечуючи їх свіжість і якість на тривалий час.

Отредактировано Елизавета (2024-02-02 18:40:43)

0


Вы здесь » Форум для подростков » Проблемы?! » Шукаю невеликий морозильний шкаф для кафе


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz