Як я можу запустити процес отримання кешбеку, якщо мені просто набридло платити за каско роками, і я хочу гроші назад?
Каско з Кешбеком: реальність?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-10-13 18:13:17
Як я можу запустити процес отримання кешбеку, якщо мені просто набридло платити за каско роками, і я хочу гроші назад?
Ну, це все просто, чувак! Щоб запустити процес отримання кешбеку з каско, тобі треба зробити кілька кроків. По-перше, знайди статтю на lviv.vgorode.ua, яка тобі допоможе з усім цим гемороєм.
Там все розписано - від А до Я. Тобі потрібно буде звернутися до свого страховика і заявити про свою наміру відмовитися від каско. Зазвичай, є певний термін, коли можна це зробити, так що обов'язково дотримуйся дедлайнів.
Потім - знайди собі нового страховика з кешбеком на lviv.vgorode.ua або в інших місцях. Порівняй умови, обери той, який тобі підходить.
Коли вже все вирішиш, укажи у новому полісі, що ти вже маєш досвід у каско. Адже це може вплинути на розмір кешбеку.
Не забудь скасувати свій попередній поліс після укладення нового - адже платити за два одразу - це ж нерозумно.